Afrikaans avontuur op je muur

 

Sonja: Met een muur kun je veel meer doen dan alleen maar glad stuken. En omdat Afrika nu helemaal hot is, kun je gevlochten manden en batikstempels als inspiratiebron gebruiken. Dus: hup, manden op je wanden en avontuur op je muur!

 

 

Manden aan je wanden, dus. Hoe meer hoe leuker! Op iedere markt in Afrika vind je stapels en stapels. Heb je ze al in huis? Verdeel ze dan mooi en maak ze vast met een schroefje. Heb je nog geen manden in huis? Kijk dan eens hier of hier. De keuze is reuze! Om het sfeertje helemaal af te maken zet je er een paar XL-planten bij.
 
Tussendoor-tip: koop de wat lagere manden, anders steekt je wandkunstwerk zo uit.
Krijg je geen genoeg van al die manden? Dan vind je er hier nog meer, voor bijvoorbeeld in de badkamer, slaapkamer of in de keuken.

 

Voor een achterwandje is behang een mooi alternatief. Zeker de batikprint is direct een mooie sfeermaker. Al is het dan niet officieel Afrikaans, het sfeertje kun je er gemakkelijk mee creëren.

 

P.S. Wil je nog meer inspiratie voor je muren in huis? Kijk dan eens hier of hier. Hou je van pit, dan is dit je inspiratie. En ben je een verzamelaar? Dan is deze niet te missen! Of wat dacht je van de tegelmuur?.

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie: BN Wallcovering, Betapet