Limited edition aan de muur

 

Sonja: Na jaren staren naar foto’s van de kinderen ben ik toe aan iets ‘volwasseners’ aan de wand. Kunst, Moois, Art, Eyecandy, iets wat in ieder geval grootser klinkt dan ‘zwartwit canvas’. Op zich ook niks mis mee natuurlijk, ze verhuizen gewoon naar de slaapkamer, maar voor beneden gaan we het dit jaar iets serieuzer aanpakken met onder andere deze waanzinnige Limited Editions van LeendertMeetsIngrid.

 

Het ontwerpduo LeendertmeetsIngrid ontwerpt iedere maand een unieke serie artprints. De twee ontwerpers hebben met twintig jaar ervaring al een aardig portfolio opgebouwd en vonden het vorig jaar hoog tijd om eens ‘eigen werk’ te gaan maken. Hun ontwerpen zijn een combinatie van humor met een vrouwelijke touch. Elke artprint verschijnt in een oplage van 25 op uniform formaat van 50x70cm. De giclee prints zijn van museumkwaliteit: kleurecht en kleurintens op lichtbestendig papier. Met een vriendelijk prijskaartje vanaf €199. En wil je echt gelimiteerd ‘limited’, dan is deze Twiggy er in een oplage van maar 10 stuks op een nog groter formaat.
Hoera! Voor mij is dit de start van mijn kunstverzameling. Voor meer info neem een kijkje op hun site.

 

Cadeautje?
O ja, LeendertMeetsIngrid zijn goede vrienden van Franska en geven als cadeautje één artprint op A4-formaat weg. Je kunt kiezen uit ‘Buffalo’ en ‘Call me’ , vermeld je je keuze er bij?
Mail voor 31 januari 2017 naar Sonja@franska.nl en vertel in 3 leuke zinnen waarom jij moet winnen.

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

 

Fotografie: LeendertMeetsIngrid