ETEN UIT EEN MENSENSCHAALTJE

 

De ‘header’ van franska.nl deze week stelt mijn eigen keuken voor. En dan veel opgeruimder (kun je nagaan). En een beetje geel gemaakt, want dat paste beter in de sfeer. Die ondeugd van een Missi  zit weer iets uit te vreten wat strikt verboden is. Eten op het aanrecht, uit een mensenschaaltje. Haar broer zag ik er nog net afspringen. Dat heb ik nou ook mooi eens met de gevoelige kwast vastgelegd. Had ik al verteld dat de tekening die altijd bovenaan staat bij ons een header wordt genoemd? Wist ik eerst ook niet, totdat ze me vroegen of ik ‘de header’ al af had. Haha. Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. By the way: een gele keuken, leuk eigenlijk hè? Je hebt van die mensen die lef hebben qua kleur. Ik ook. Maar niet in m’n huis. Blijf gewoon toch steeds voor veilig wit kiezen. Mijn man herkende in de tekening trouwens wel meteen onze keuken. Ik hoorde hem met geen woord over geel. Dat viel misschien niet eens op. Dus ik zou het zomaar kunnen doen op een dag. Potje verf, kwast en hoppa! Hoewel… als het niet opvalt, kan ik m’n tijd misschien beter besteden. Bijvoorbeeld aan de header voor volgende week. Zou voor art director Sven ook weleens leuk zijn als ik iets minder ga valrepen. Alvast een fijn weekend!

 

 Door Franska

Door Franska. Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs