katjes_ap

En ik kan notabene heel erg goed zoeken

 

Afgelopen maandag heb ik bij de lancering van franska.nl ontzettend veel mooie en lekkere cadeaus gekregen. Zou zelfs wekenlang laveloos rond kunnen lopen, omdat iedereen ervan op de hoogte schijnt te zijn dat ik nogal van bubbels hou. Vooruit, ik zal me proberen in te houden. Het allermooiste cadeau was toch heel iets anders. Ik had het geen uur geleden nog in m’n handen en ineens was het van de aardbodem verdwenen.

 

Mijn ’lancerings-cadeau’

 

Zo ontzettend klein was het nou ook weer niet, verdorie. Alle hoeken en gaten van het huis heb ik doorzocht. Niks, noppes, nergens…weg! Tot het cadeau uiteindelijk na uren ineens een piepje gaf. Een heel erg klein lief piepje. Lag het toch zomaar in de la van het fornuis. Geen idee hoe het daar terecht gekomen is. Moet er toch ergens een geheime ingang te zijn.

Mag ik even voorstellen: Missi en Sippi, mijn nieuwe katjes.

 

 

 

Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs

Witte balk met bol Franska