Try & Test Zelf!

 

Doe snel mee met onze winactie en maak kans op een pot Olaz Regenerist 3-zone anti-verouderings nachtcrème t.w.v. € 33!

 

Age is just a number

Ouder worden is eigenlijk best leuk, blijkt uit een onderzoek onder vrouwen. Want: zij voelen zich zelfverzekerder dan tien jaar geleden (81%). Je ziet er beter uit dan je moeder (65%) en je voelt je minstens vijf jaar jonger dan je werkelijk bent (56%). Bovendien: eigenlijk is leeftijd gewoon een getal (66%). Dit zijn natuurlijk heel mooie cijfers, maar het kan altijd beter. Je uiterlijk is immers wel het eerste wat je ziet. Hoe mooi je van binnen ook bent, je wordt helaas toch vaak nog beoordeeld op je buitenkant.

 

Tip van Anouk Smulders

‘What you see is what you get’, zegt Anouk Smulders, het nieuwe gezicht van Olaz voor Nederland, dan ook niet voor niets. Anouk is presentatrice voor diverse televisieprogramma’s en weet als geen ander hoe belangrijk het is om er goed uit te zien.
Anouk heeft van kinds af aan te horen gekregen goed voor haar huid te zorgen. Een advies waar ze nu (42) blij mee is. Schoonheid is tijdloos, maar onderhoud is hartstikke belangrijk. Het lijkt zo simpel, maar zon, stress en luchtvervuiling zijn boosdoeners voor je huid. Elke dag voor het slapengaan je huid goed reinigen en daarna de juiste crème gebruiken is geen overbodige luxe!

 

Terwijl je droomt…

De nacht is namelijk de beste periode voor herstel. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die minder dan acht uur per nacht slapen een lagere celenergie genactiviteit hebben. Op basis van deze kennis kan men stellen dat de nacht de beste periode is om te herstellen en te revitaliseren.

 

 

Gezichtsverzorgingswetenschappers van waren de eerste huidexperts die ontdekten dat wanneer de huid veroudert, die ouderdom veel sterker zichtbaar wordt doordat de huidcellen hun energie verliezen. Met het herformuleren van de Olaz Regenerist lijn met Skin Energizing Technology zorgt dit voor een steviger en jongere huid in slechts vijf (!) nachten.

 

 

Olaz Regenerist 3-zone anti-verouderings nachtcrème:

  •  Heeft een zachte en rijke textuur die direct hydrateert
  • Helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • Versnelt de celvernieuwing gedurende de nacht

 

Probeer het zelf!

Met internationaal onderzoek heeft Olaz aangetoond dat met het gebruik van de Olaz Regenerist 3-zone anti-verouderings crème de huid in vijf dagen en nachten tot twee keer sneller herstelt en deze aanpak zorgt in vier weken voor een tot wel tien jaar jonger ogende huid met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels!

 

Ben jij ook benieuwd en wil je het zelf testen? Mail dan je motivatie en je adresgegevens naar info@franska.nl en wie weet lees je binnenkort je eigen testervaring terug op Franska.nl

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs