deel 4

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Leuk!

 

Hoi Charlotte,

Wat schrijf je leuk. Ik heb altijd zo’n standaardvervolg over: waar hou je dan van, welke muziek vind je leuk, etcetera en blabla. Dat gevoel heb ik nu helemaal niet… eindelijk! Jouw aanzet was zeer, mag ik het zo zeggen, bemoedigend. Eindelijk iemand die open is, vertrouwd klinkt en aangeeft wat ze wil.

 

Zoals ik al schreef ben ik een bedrijf aan het opzetten en ik heb gisteren de eerste opdracht binnengehaald! Ik zie het op dit moment helemaal zitten, en dan kom jij ook nog om de hoek… Ik woon nog niet zo lang in Amsterdam. Daarvoor in Breda, zo’n kampeerperiode die je hebt na een scheiding. Ik ben zeventien jaar getrouwd geweest, we zijn nu anderhalf jaar uit elkaar. Net de papieren ondertekend. We hebben nog steeds een goede verstandhouding. Zij woont in Den Bosch en heeft de kinderen door de week en ik heb ze bijna elk weekend. Nu alles achter de rug is, zie ik dat het beter is. En ik vind het verrassend om te merken dat ik vergeten aspecten van mijn eigen identiteit weer terugkrijg.

 

Mag ik zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van wat ik nu van je weet?

 

Volgens mij heb je een lekker kindje met haar brilletjes. Wat een leuke naam trouwens.

 

Hier komen de mijne:

 

Josefien, 16, is een toffe meid. Lijkt klaar met puberen en zeer goed gelukt, al zeg ik het zelf. Nog anderhalf jaar en dan wil ze hier in Amsterdam rechten gaan studeren.

 

En dan is er Willemijn, 14. Het balletmeisje en ‘emobeest’. Wil erg graag communiceren en niets missen, maar een rekening voor de mobiel van 150 euro ging me toch iets te ver.

 

En tot slot Teun, 12. Een zacht mannetje. Begint licht te puberen. Verder het slimme jongetje, dat af en toe volkomen met z’n hoofd in de wolken loopt. Nu in een lastige periode van zijn leven omdat hij met zo’n lastige beugel moet rondlopen om zijn overbite te corrigeren.

 

Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van wat ik nu van je weet. Dus als jij nu deze mail weer leuk vindt en het is een bevestiging van je gedachten, dan stel ik voor om de boel maar gelijk kort te sluiten. Je zult dan voor mij de snelste date zijn die ik ontmoet. Stormachtig? Jazeker!

 

Genoeg voor nu, er valt nog zoveel te vertellen, maar ik moet nu koken (kip met een stevige ratatouille), zo meteen lekker aan de borrel, misschien al een beetje wegdromend…

 

Ik ben heel benieuwd naar je antwoord.

 

Wederom een lieve groet,

 

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

Lees hier de volgende aflevering

 Lees hier alle afleveringen