deel 5

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Heel leuk

 

Het leven lijkt soms gekker dan een film. Ik ben trouwens dol op stomme feelgood-movies en op nog een heleboel andere dingen die veel mensen nooit toe durven geven, zoals Marco Borsato en smartlappen zingen in het café.

 

Ik vind Amsterdam na zes jaar trouwens ook nog iedere dag een feest. Sinds een half jaar werk ik in Rotterdam (mijn geboortestad nota bene), maar ik hou het op en neer rijden alleen maar vol omdat ik weet dat ik iedere dag weer naar ‘huis’ kan.

 

Mijn nieuwe leven was even wennen, je mag best weten dat ik het een tijd behoorlijk moeilijk heb gehad, maar het is prachtig om jezelf opnieuw te leren kennen en dingen te doen die je in de loop der jaren eigenlijk vergeten was.

 

Ook als we elkaars type niet zijn, kunnen we een gezellige borrel drinken

 

Hendrikje is trouwens druk in de weer met haar Engels, ze spreekt het op een dolkomische manier met Anna, die het haar mét een Tsjechisch accent bij probeert te brengen, drawing wordt dus uitgesproken als drowinkkk. Ik vraag me trouwens weleens af of jonge kinderen met een au pair niet óók een taalachterstand krijgen. Ze is trouwens een fijn wereldburgertje, want we slepen haar overal mee naar toe. Ze zat al op de Chinese Muur toen ze nog geen twee was, zou wel in Singapore willen wonen, omdat het er zo lekker ‘bloedheet’ is en shopt volleerd op Fifth Avenue in New York.

 

Ik sta op het punt om naar een damesdiner te gaan (klinkt beschaafd, maar wordt gewoon een bende…) en moet eigenlijk al weg, maar ja, laten we de boel maar kortsluiten. Mijn agenda zit alleen behoorlijk dichtgetimmerd. Ik heb pas volgend weekend weer tijd, want dan is Hendrikje bij haar vader. Zeg jij het maar… En hoewel we natuurlijk rekening moeten houden met het feit dat we elkaars type niet zijn, weet ik zeker dat we in ieder geval een gezellige borrel kunnen drinken.

 

Dag Tom, ik hoor je wel weer, spannend…

 

Lieve groet, Charlotte

Lees hier de vorige aflevering

 Lees hier de de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen