Dit zijn mijn 3 beste beauty-tips van de afgelopen 2 jaar!

Elke week vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week geeft ze haar 3 beste tips van de afgelopen 2 jaar!

 

Wat werkt nu wel en wat werkt niet in beautyland? Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden test ik al twee jaar voor Franska.nl allerlei make-up-producten, probeer ik de gekste tips, en zit ik ook af en toe bij een cosmetisch arts.

 

Zo heb ik ooit mijn decolleté laten opspuiten, best een aanrader trouwens! Heb ik mijn neus proberen te shapen met een vork (geen aanrader) en heb ik met plakband op mijn oog de ideale ‘wing’ proberen te tekenen. Dagenlang heb ik met een rood oog gelopen omdat het plakband te sterk was voor mijn huid. Toen ik mijn haar roze kleurde, kreeg ik de hoon van man en kinderen over mij heen. Belachelijk vonden ze het. En ik heb mijn haar wel vijf keer gewassen om van hun gezeur af te zijn.

 

Maar ik heb ook veel geleerd. Graag geef ik je mijn ultieme top drie om er jonger uit te zien.
Het grappige is dat beauty weinig met geld te maken heeft, maar voornamelijk met tijd en wilskracht.

 

Dit zijn mijn belangrijkste tips om er direct jaren jonger uit te zien:

 

1. Laat je snor weghalen en je wenkbrauwen regelmatig in shape brengen!

2. Beweeg! Alles is goed, van wandelen tot zwemmen; mijn taille en buik train ik met een hoepel!

3. Breng kleur aan in je gezicht, of het nu een kleurtje in je haar of een rode lipstick is.

 

 
 

Door: Anita Willemars

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.