woensdag windas

 

 

Ken je dat? Heb je een kast vol kleding, weet je niet wat je aan moet trekken.

 

 

Want die ene gekke trui past weer net niet bij dat vrolijke bloesje. Soms is het leven zo ingewikkeld. Maar met de basics van Mooi Company overkomt me dat niet meer. Met goede basics in m’n kledingkast kom ik namelijk altijd leuk voor de dag, want die zijn met alles te combineren.

 

Moeder Ryan en dochter Anne van Mooi Company vinden dat iedere vrouw de juiste basics in de kast moeten hebben. Zoals een goede witte blouse van fijne materialen zoals superzacht tricot waar lycra doorheen geweven is. Dat draagt heel lekker omdat het een beetje meerekt. De mouwen en de kraag zijn van katoenen poplin. Zo’n blouse past perfect onder een trui of bijvoorbeeld een spijkerjasje. Mooie broek eronder en niks meer aan doen!

 

 

Draag je liever een shirtje met lange of korte mouwen? Ook die kun je zo bestellen op de webiste van Mooi Company. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren zodat er altijd wel eentje bij je past. Of zoek je iets dat tussen een shirt en een blouse in zit? Ook daar hebben Ryan en Anne aan gedacht. Want er is ook een top met een tricot achterkant en een voile voorkant. En die zit me toch een potje lekker! Die doe ik niet meer uit, dat snap je.

 

 

En er is nog veel meer om uit te kiezen. Een makkelijk vestje of een broek die overal leuk bij past? Basics met net dat beetje extra, Mooi Company heeft het allemaal. Lijkt het je nou wat om zo’n fijne basic uit te proberen? Dat kan! Want deze Woensdag Windag mag ik 5 vouchers van €75.- weggeven die je mag besteden op de website.

 

Waag een kansje en reageer onder het Facebook-artikel over deze Woensdag Windag. Ik wens je heel veel succes. O ja, zonder Facebook kun je ook meedoen hoor. Dan even een mailtje naar winnen@franska.nl. Succes!

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit