Een mooi verhaal van een moeder en een dochter

 

Dat moeders en dochters een bijzondere band hebben wist je natuurlijk al. Maar hoe leuk is het als je samen een bedrijf runt? Anne en Ryan van der Sandt weten er alles van

 

Ryan heeft altijd in de kledingbranche gewerkt. Jarenlang had ze samen met haar man een aantal modewinkels in het zuiden van het land. Hoewel het zeker met kleine kinderen soms heel hard werken was, genoot ze altijd van het inkopen, de winkel aankleden en niet te vergeten het contact met de klant.  

Dochter Anne groeide min of meer op in de winkels van haar ouders waar ze op zaterdag en in de vakantie altijd meehielp. Later deed ze een mode-opleiding en was ze steeds vaker in het bedrijf te vinden. Toen begon het bij moeder en dochter te kriebelen. Hoe gaaf zou het zijn om samen een eigen zaak te beginnen? En zo werd Mooi! Company geboren, een no-nonsens merk met mooie basics van uitstekende kwaliteit.

 

Mooi! Company is een merk waar je je goed bij voelt. Want dat is wat Ryan en Anne willen, kleding waar vrouwen écht blij van worden. Omdat het goed past, altijd weer als nieuw uit de was komt en het gewoon fijn is om een paar goede basics in je kast te hebben hangen die overal mee te combineren zijn.

 

Het idee was een schot in de roos, want inmiddels bestaat Mooi! Company ruim 10 jaar. Naast alle klanten die vaak al jaren trouw zijn aan het merk en juist die persoonlijke benadering waarderen, weten steeds meer vrouwen de weg naar de webshop te vinden.

 

 

Samen zorgen Anne & Ryan voor de inkoop, de fotografie, de webshop en de verzending van de kleding. Maar nog steeds staat het contact met de klant voorop, dat is het belangrijkste. Daarom zit er bijvoorbeeld altijd een persoonlijk en handgeschreven kaartje bij je order met een verwijzing naar het gekochte artikel.
 
Het voelt voor Ryan heel eigen om met haar dochter samen te werken. Ze zijn altijd eerlijk naar elkaar en halen zo het beste in elkaar naar boven. Maar het plezier in het samenwerken staat voorop. Helemaal in het begin was het leeftijdsverschil soms wel een dingetje, maar naarmate ze ouder worden valt dat steeds meer weg. Niet alleen is dit duo moeder en dochter, maar ook elkaars beste collega. Hoe leuk is dat?

 

Mooi! Company. Because a basic is what you need to shine! Gauw kijken dus op de website en als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief krijg je meteen 20% korting op je eerste aankoop. Ik zeg: doen!

 

Pssst…Mooi Company heeft nu een mooie actie. Wanneer je een artikel bestelt krijgt je er een mondkapje als cadeautje bij. Deze kapjes zitten heel comfortabel, zijn wasbaar en in wel vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Wil je alleen het mondkapje kopen? Dan hoef je alleen de verzendkosten te betalen.

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit