Vavavoom Amalia 

 

 

Het kan natuurlijk dat je door alle coronaperikelen een mooi stuk op Franska.nl hebt gemist. Zoals deze. Hop op de bank dus, theetje erbij en even een momentje voor jezelf met één van van onze best gelezen artikelen.

 

 

Kleine prinsesjes worden groot. Wie de koninklijke fotoshoot van vandaag bekijkt ziet een beauty van een kroonprinses.

 

 

 

De koninklijke koffers zijn gepakt. Griekenland staat nog op geel, dus waarschijnlijk zit de familie al in het vliegtuig naar het vakantiehuis aan zee op het moment dat ik dit stukje zit te tikken. Maar eerst moesten ze nog even op de kiek.

 

Zoals altijd was ik stikbenieuwd hoe Máxima eruitzag. Het stijlicoon wist me ieder jaar weer te verrassen met beeldige outfits. De prinsesjes hadden in het verleden vaak dezelfde jurkjes aan en de koning keek tevreden toe. Maar de afgelopen keren ging de aandacht al wat vaker naar de dochters. Kleine meisjes worden groot en dat was te zien. De hakken werden hoger en de haren werden langer.

 

 

Vandaag was er voor het eerst sinds een jaar weer zo’n fotosessie. Het was een vrolijke boel en de familie had er zo te zien plezier in. Moeder Máxima was weer stylish as ever, die weet een jute zak nog elegant te dragen. Ariane is inmiddels net zo lang als haar oudste zus en Alexia heeft heur haar geverfd.  

 

Maar Amalia spat wat mij betreft van het scherm. In een lekker felrood jasje kijkt ze zelfverzekerd in lens. Alsof ze al die zeurpieten die de afgelopen jaren zoveel kritiek op haar hadden wil laten zien dat het gezeur haar alleen maar sterker heeft gemaakt. Vavavoom Amalia!

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit