Koningin Máxima danst er op los

 

Soms komt er iets op internet voorbij waar je maar naar blijft kijken. Ik heb weer wat voor je gevonden hoor. Moet je nou toch eens kijken: een dansende Koningin Máxima.

 

Dat onze Koningin Máxima soepel in de heupen is, dat wist je natuurlijk allang. Maar moet je nou toch kijken. Wat een prachtige vrouw is het toch, en die moves! Geen wonder dat onze koning na twintig jaar nog straalverliefd op haar is.
 
Om dat te vieren waren ze, samen met hun drie prinsesjes, gezellig afgereisd naar de plek waar het allemaal was begonnen, het Spaanse Sevilla. En opnieuw was daar ergens een feestje met een dansvloer. Het is bekend dat Máxima haar dansende Willem Alexander in het begin maar een houten Klaas vond. Dat is ook niet zo gek als je ziet hoe waanzinnig ze zelf kan dansen.
 
Samen met de zoon van de huidige Hertog van Alva grijpt ze haar kans om even helemaal los te gaan. Niks protocol en lintjes doorknippen. Hoe heerlijk is het om eens lekker uit je bol te gaan met een danspartner die ook weet hoe het moet.  En dat ze dat dan op die prachtige hoge hakken doet vind ik echt te gek.

 


 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit