deel 273

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Sufferd

 

Jezus, wat ben ik toch een sufferd. Waarom stort ik me toch altijd in de meest bizarre avonturen? Ik weet nu al dat dit in the end niets gaat worden, maar ondertussen heb ik die arme man wel het hoofd op hol gebracht en daar schaam ik me voor, ik heb me in rap tempo weten te ontwikkelen tot de meest ambivalente treurwilg op aarde. Wat moet ik doen? Ja, mijn eigen problemen oplossen, dat weet ik ook wel. Ik kan wel gillen, want dit is ‘hem’ gewoon niet, o mijn god, jij bent de enige aan wie ik dit durf te vertellen, ik vind mezelf zó rommelig en niet eerlijk. Ik ga er een punt achter zetten, nu meteen, het is niet anders, ik wil niet nog dagen met dit rusteloze gevoel rondlopen. Bovendien komt ie er nu nog makkelijk overheen, leer ik het dan nooit?

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen