deel 272

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Niet mijn type

 

Natuurlijk hoor je meer, al moet ik zeggen dat ik vandaag wel een beetje van mijn sokken ben… Ontzettend aardige, mooie man en absoluut m’n type niet. Terwijl we hele (telefoon)gesprekken hadden gehad over dat zulke dingen moeten groeien, groeide het razendsnel tussen ons (uurtje?). Vanochtend rende hij het huis uit om even later terug te komen met broodjes en druiven… Uren zitten ontbijten en gekletst. Vandaag stuurde hij me alweer mails en sms’jes, hij heeft het duidelijk te pakken. En ik? Ik weet het natuurlijk weer niet. Vrijdag zie ik hem weer.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen