deel 247

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Goudmijn

 

Net ‘Phileine zegt sorry’ gekeken, wat een vermoeiend type… Zouden zulke wispelturige vrouwen die geen sorry kunnen zeggen écht bestaan? Wat een watje ben ik dan, helemaal geen femme fatale…

 

Volgens mij zit je met je ontdekking op een goudmijn en koop je binnenkort breed lachend een villa met kantoor-aan-huis op de Apollolaan (als je dat wilt tenminste)… Let op mijn woorden. En dan ben je inmiddels ook nog afgestudeerd Flirt Master en macht erotiseert, dus dan moet je de vrouwen van de oprijlaan meppen. Volgende probleem: gaat het ze om jou of om je geld? Ja ja, het leven zal er niet eenvoudiger op worden, maar probeer in ieder geval uit de Quote 500 te blijven, anders is het leed niet te overzien. Ik hoop wel dat je met mij wilt blijven mailen.

 

Heb je nog gedatet van de week? Leuke vrouwen ontdekt en lastiggevallen? Hoe staat het leven met Paula (daar kun je ook heel moe van worden!), durft ze al keuzes te maken of blijft het nog steeds bij van je dromen? En jij? Droom jij ook van haar? Spijker jij Nicolientje maar lekker bij en doe de groeten aan Fien, fijn weekend.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen