deel 246

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Niet top

 

Ik was gisteren zo moe. Van tien tot acht uur gewerkt en toen had ik het ook gehad. Alles uitgezet, klassieke muziek op, jouw boek over de Flirt Master lezen (leuk!), ik lag om elf uur in bed. En ik moet zeggen dat ik me vandaag ook nog niet echt top voel, dus ik ga vanavond ook maar weer eens relaxen. Net allerlei vergaderingen achter de rug over strategie, gaan we langzaam de boel opbouwen of gaan we voor een heuse investeerder met miljoenen?

 

Dit weekend krijg ik alleen Fien met vriendin Nicolientje, die moet even bijgespijkerd worden in de bètavakken, anders haalt ze het eindexamen niet. Dus haar ouders hebben me gevraagd daar even wat tijd aan te besteden. Fien moet een essay eruit hebben, dus dat wordt een zondagje grijze massa stimuleren. Het zijn leuke meiden om over de vloer te hebben. Lekker voor ze koken.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen