deel 244

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: In vol ornaat

 

Even nog op de valreep voor ik in vol ornaat afreis naar het Concertgebouw, geen bekende zal zeggen dat ik er slecht uitzie, dat je wel kunt zien dat… En dan lekker met JJ, dat is echt een plaatje en nog lief (en homo) ook, ik ga er voor! Net wel twee uur geslapen, want het middagje Hendrikje was me toch niet in m’n kouwe kleren gaan zitten en autorijden was ook niet echt een succes, ik leek wel dronken én nog onder narcose!

 

Ach joh, die Véronique, laat zitten, leek me toch al niets. Maar jouw Paula is een ander verhaal, dat is in een bepaald opzicht ook een gans hoor! Waar is die vrouw mee bezig? Ga dus vooral weer daten en een beetje snel graag, grijp ze, want dit is een regelrechte Tantaluskwelling.

 

Goed, ik ga, op mijn Prada-laarzen (mét bijpassende tas) en in mijn Armani-jas, maar wel op de fiets met kinderzitje…

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen