deel 243

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Ganzen & body language

 

Je leeft nog! En gelijk alweer in de weer met je kindje, petje af hoor.

 

Wat zijn mensen toch ook naïef. Ik had een vage afspraak met Véronique voor aanstaand weekend. Dus ik bel haar gisteravond, voicemail, dus ik spreek in. Vind ik net een mailtje van haar dat ze iemand anders is tegengekomen, en of ik haar mobiele nummer wilde wissen, omdat het nooit haar bedoeling is geweest mij dat nummer te geven. Dus, ik geef haar mijn nummer, ze sms’t me ergens, dus ik vang haar nummer, we zitten de dag erna een uur aan de telefoon, en dan had ze nooit haar nummer willen geven! Wat een gans, jeetje, welcome to the world of communication.

 

En dan is er mijn Paula. Gisteren nog drie uur aan de telefoon gehangen. Die meid is volgens mij volkomen verliefd, staat met me op, gaat met me naar bed en droomt ook nog van me. Geeft me koosnaampjes. Denkt ook nog vaak terug aan ‘ons’ weekend en analyseert onze afscheidskus in termen van body language. Maar durven… nee hoor. Vind je het erg dat ik vanavond maar weer eens op internet ga neuzen?

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen