deel 242

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Uit narcose

 

Daar ben ik weer. Eerlijk gezegd, heb ik me druk gemaakt om niets. Het infuus zat er in één keer goed in, ik werd volkomen helder en opgewekt wakker uit de narcose en pijn heb ik ook niet, dus… dat is ook weer achter de rug! Toen de gestreepte gordijnen om mijn bed gingen, voelde ik me trouwens ineens weer helemaal thuis daar, ik heb er uiteindelijk wel drie weken gewoond bijna zes jaar geleden. Niet verder vertellen, maar voor ’t eerst bedacht ik dat het toch wel leuk zou zijn om nóg een kind te krijgen, maar misschien kwam dat wel door de narcose…

 

Vandaag een druk dagje, want vanmiddag met Hendrikje naar gym, schooldokter, zwemles en vanavond met mijn vriend JJ naar het Concertgebouw (die sms’te net om me uit te nodigen, ik ben gek op onverwachte dingen!), heel gezellig, want ik heb hem al maanden niet gezien, dus we moeten daarna in café Welling ontzettend bijpraten. Lang geleden dat ik naar het Concertgebouw geweest ben… en de laatste keer dat ik JJ zag gingen we smartlappen zingen tijdens de Museumnacht, iets heel anders dus.

 

Tot zover. Zo naar de apotheek om een nieuwe lading Zyban op te halen, want ik ben over de streep en dit keer gaat het gewoon wél lukken om te stoppen met roken. Hoe is het met jou? Nog spannende dingen?

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen