deel 241

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Slotakkoord

 

Nog maar even. Nadat ik van tien tot half twee met mijn hoofd onder mijn kussen heb gejankt en geslapen voorzichtig opgestaan. Toen kreeg ik de langste mail aller tijden, het slotakkoord. Volkomen eerlijk en heel lief, het is zoals ik altijd gevoeld en geweten heb, ook dat hij uit respect voor me niet verder met me ‘gespeeld’ heeft, daar was/ben ik hem te dierbaar voor.

 

Kut, Tom, ik huil harder om hem dan ik ooit gedaan heb, omdat het nu écht over is. Als ik half mei terugkom uit Amerika gaan we nog een keer lunchen. Wat een verdriet. Maar het is wel beter zo, dat afwachten was ook niets. Kut, kut, kut, één ding weet ik zeker: zó verliefd hoop ik nooit meer te worden! Volgende keer liever iets rustigers. En daten? Nooit, nooit meer!

 

Raar idee dat ik nu nooit meer tegen jou over hem zal zeuren, dat heb ik toch maar mooi 250 mailtjes stug volgehouden… Maar don’t worry, er komt wel weer iets anders, geef me even tijd…

 

Morgen om half tien moet ik in het ziekenhuis zijn, gelukkig een beetje christelijke tijd, kan ik eerst Hendrikje nog naar school brengen. Ik hoor je nog wel.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen