deel 240

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Pre-operatieve stress

 

Ik lijd, denk ik, aan pre-operatieve stress, want ik voel me alsof ik onder de tram gelegen heb. Het zal wel komen door de herinneringen aan al die jaren ziekenhuis in, ziekenhuis uit met alle mogelijke gynaecologische shit, klein traumaatje ofzo, maar lekker voel ik me niet. Het is inderdaad een dagopname, Esther komt me aan het eind van de middag ophalen, dus dat is fijn.

 

Verder heb ik het een beetje moeilijk met het ‘definitieve’ afscheid van Joost. Ook dat klinkt stom, ik weet het, maar het is zoals het voelt. Het is goed, beter, maar wel even wennen, al die maanden was hij er op een bepaalde manier toch nog en nu niet meer. Moeilijke man toch, was hij bang dat ik niet genoeg los van Paul was en uiteindelijk terug zou gaan, doet ie het zelf. En ik me maar afvragen hoe hij toch op dat idee kwam. Ik ben wel blij dat ik al die maanden niet samen met hem geweest ben, want dan was mijn gebroken hart waarschijnlijk heel slecht te lijmen geweest. Genoeg hierover.

 

Ik duik mijn bed maar weer in, om nog één keer flink uit te huilen…

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen