deel 239

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Het was leuk

 

Even kort, want ik moet morgen weer werken. Had je bekijks? Absoluut… Ik zag dat er meerdere mensen gecharmeerd waren. Ik vond het ook heel leuk dat jij en MC er waren. En de interactie met de kinderen was ook leuk, het socializen dat ze met je deden. En MC is een leuke meid. En als ze een drankje op heeft gaan die ogen van haar werken, dat is wat je waarschijnlijk bedoelde met als bijvoorbeeld DJ haar ziet. Gelukkig is ze voor mij veel te lang, dus out of the question.

 

Maak je niet te sappel over dinsdag. Ik neem aan dat het een poliklinische ingreep is, ’s morgen erin, ’s avonds eruit. Of niet? Anders kom ik graag op bezoek hoor. Je zal je wel een paar dagen brak voelen, pijnlijk ook, vraag om goede pijnkillers (een beetje codeïne is niet vies), want die zal je wel nodig hebben, elke operatie, hoe klein ook, heeft z’n impact.

 

Hé, ik ga nu tukken.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen