deel 238

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Allemaal een kater?

 

Wat voel ik me weer fijn vandaag, wil je er alsjeblieft voortaan op toezien dat ik geen wijn meer drink als ik borrel? Ik kan er gewoon écht niet tegen… MC en ik zijn nog naar de Gruter gegaan, maar daar hield ik het na één bier voor gezien, ik stond op m’n kop, in mijn eentje vervolgens naar huis gestrompeld, dat ik het nog gevonden heb… Hoe was het met jullie katers vanochtend? Maar het was wél erg gezellig, ik hoop dat jij dat ook vond. Wat een leuke kinderen heb je. Erg leuk dat ik je familie na alle verhalen nu eens in real life heb gezien. En nieuwsgierig waren ze ook. Grappig ook dat we ineens Idols zaten te kijken. Nou ja, ik vond het leuk en MC ook.

 

Verder is het weer zondag en daar hou ik dus niet van. Net met Hendrikje naar AH op het Museumplein gewandeld, ze is nu zoet aan het spelen en zo gaat deze dag wel weer voorbij. Vanochtend lekker ruzie gemaakt met Paul, om niets. Niks te melden verder, ik ga met de kranten op de bank in de hoop dat ik even een half uurtje een oogje dicht kan doen. Wordt niets deze week, met die klotenoperatie dinsdag, bah bah bah!

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen