deel 237

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Schietpartij

 

Wel jammer dat DJ niet komt, ik was inmiddels wel benieuwd naar hem.

 

Ik keek net naar het AT5-nieuws, komt er ineens een jongen in beeld die ik vanmiddag met z’n hondje in het Vondelpark zag. Blijkt er, waarschijnlijk een seconde na het moment dat ik in de Van Baerlestraat het park weer verlaten had, een heel nare schietpartij plaatsgevonden te hebben. Daar ben ik dus echt op het nippertje aan ontsnapt, precies op het stuk waar ik net gelopen had…

 

Joost is vandaag uiteraard ‘all over’. Het moment waar ik uit mezelf maar niet goed toe kon komen is aangebroken: uithuilen en definitief loslaten. Maar wat een ontknoping! Ik vind het zó raar en ben benieuwd hoe het met die twee af gaat lopen. Of het ze gaat lukken of dat dit het uiteindelijke slotakkoord van hun scheiding gaat worden, want dat kan natuurlijk ook. Schiet mij maar lek als ik er iets van begrijp.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen