deel 236

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Je wordt ouder papa

 

DJ komt morgen niet. Moet zondag ineens op zakenreis naar het buitenland. Nog geprobeerd om hem over te halen, gezegd dat ie niet zo moeilijk moest doen, maar geen beweging in te krijgen. Ik kan me er iets bij voorstellen, zeker omdat hij net ook al veertien dagen weg is geweest, dus een avondje thuis op de bank met je kinderen is dan wel begrijpelijk. Wel jammer.

 

Nog even de laatste roddels en dan duik ik op het luchtbed (Fien is hier). Goed, ik schrijf voor de gein aan Paula van ‘als we dan niet kunnen samenwonen, misschien kunnen we wel samenwerken’. Gaat de schat er serieus op in. Niet over het samenwerken… nee over het samenwonen. Of ik er echt zo over had nagedacht. Vond ze toch wel een leuke gedachte. Serieus, ik proefde het, dit was geen speelsheid. Ik was volkomen verrast en heb me er dan ook echt met een Jantje van Leiden van afgemaakt hoor. Want je kan er ook serieus op in gaan etc… maar volgens mij geen echte zoden.

 

Belt Véronique vanmiddag, of ik niet even spontaan met haar aan de koffie wil. Ik zat net aan haar te denken, maar zo van: ik heb niets meer gehoord, dus zit er nog iets in of niet. Nu moest ik een half uur later Fien van de trein halen, dus het ging niet door. Wel toch een beetje spannend aan het worden met deze. We zien wel. Ik merk wel dat er een bepaalde ‘routine’ in sluipt. Was ik voorheen (bij jou bijvoorbeeld) nog ontstellend nerveus, nu denk ik : wat doe je, waar woon je, wat heb je gedaan, wat zijn je ideeën, hoe kom je eraan (een zinsnede uit mijn jaarlied van ……. 1975). Je wordt ouder papa. Absoluut.

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen