deel 235

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Van slag

 

We zijn typisch een beetje van slag, hoezo antwoord op een mail van dinsdag? Ik had je toch geantwoord? Nou ja, laat maar, ik begrijp het even niet helemaal.

 

Ik heb een schijthumeur en dan krijg ik net ook nog een mailtje van Joost en die wist te melden dat hij weer met z’n ex-vrouw ‘verkeert’, dat geloof je toch niet? Is die verschrikkelijk uit de hand gelopen vechtscheiding van ze eindelijk rond, leggen ze het weer met elkaar aan… Ik ben sprakeloos, hij klonk zó goed, opgewekt, ik denk dat-ie er écht blij mee is, dat gun ik hem ook van harte en het maakt een hoop duidelijk over waar hij mee worstelde.

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen