deel 233

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Avondje met mijn ex

 

Ja,

 

Ik ben weer thuis! Na een avond met mijn ex-man, uit eten, toneelstuk en daarna de kroeg en daarna samen nog even mee naar huis met een wildvreemde 65-jarige voor een laatste drankje. Deze bejaarde vond mij seksueel nogal een opwindend type, tenminste dat zei hij, nou ja, altijd leuk. Ik doe trouwens niets en al helemaal niet met mijn personal trainer, waar zie je me voor aan? Alsof Willem al niet erg genoeg is…. Ik heb heel veel te vertellen, maar ik heb het idee dat ik nu moet gaan slapen, ben namelijk best wel dronken, ik schrijf je morgen…

 

Bel maar als je wilt, ik ben thuis en nog wakker!

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen