deel 230

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Om te huilen

 

Ik heb mijn avond niet. Heel hard gewerkt vandaag, ging uitstekend, nieuwe dingen uitgevogeld, volledig vertrouwen in. Maar dan ben ik klaar, zit RTL Boulevard te kijken, en word ik spontaan emotioneel om niks. Ga de krant lezen, sla per ongeluk de overlijdensadvertenties open, komt het weer. Er is iets. Echt weet ik het niet, ik denk gewoon een opgekroptheid van een hoop dingen.

 

Het komt zeker door Paula, maar ook door allerlei andere dingen. De scheiding is definitief, dan zijn er ook nog mensen die vinden dat wat ik aan het doen ben toch maar gekut is, geen zekerheid enzo. Ik word er helemaal mesjoche van. Lieve Charlotte, je moest eens weten. Ik weet heel goed wat ik doe en waarom. Maar het wantrouwen werd me vandaag even te veel. Ik ken mezelf, even een nachtje over slapen, en dan sta ik als een blommetje weer op. Maak je dus niet ongerust. Janken mag.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen