deel 229

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Huizen kijken

 

Ergens diep in me begint het te borrelen en ik ben voorzichtig naar huizen aan het kijken op funda, heb een beetje zitten rekenen en moet waarschijnlijk wel iets kunnen kopen. Als mijn vader borg wil staan en Paul door kan komen met het voorgenomen bedrag. Het wordt me wel steeds duidelijker dat ik om verschillende redenen naar de Rivierenbuurt bij de RAI zal gaan. Ten eerste krijg je daar meer vierkante meters voor je geld. Ten tweede vind ik een bepaald gedeelte heel leuk, veel jonge gezinnen, waaronder Hendrikjes beste vriendin, rustige straten, bankjes op straat, zodat de kinderen buiten kunnen spelen. Ik heb ook al een huis op het oog, van mensen die ik ken van school.

 

En dan het goede nieuws van vandaag: ik ben al drie dagen van de slaappillen af! Helemaal naar wens loopt het nog niet, maar het is dragelijk en ik ga proberen om het vol te houden, het moet afgelopen zijn met die onzin…

 

En jij? Naar school geweest? Nog iets van Paula gehoord? Komt ze zaterdag? En je jeugdliefde? Van die dingen, ik ga frites en kroketten bakken, want we eten vandaag de vriezer leeg, die moet ontdooid (lekker interessant).

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen