Wow!

De Britse Queen Elizabeth geeft deze bizar mooie cadeaus aan het huwelijkspaar Harry en Meghan.

 

Mmmm, wat zou ik toch eens als cadeau willen voor mijn toekomstige bruiloft…? Niet dat die al in de planning staat hoor. Nee, op mijn leeftijd zal ik daar nog wel even mee wachten denk ik zo. Want vrouwen trouwen tegenwoordig op een gemiddelde leeftijd van 31 jaar. Dus… Ik heb nog wel even.

 

Maar wat zou ik dan willen? Waarschijnlijk leuke spulletjes voor in mijn huis… Een mooi schilderij of ander kunstwerk, of wat servies, een inloopkast? Ja, dat zou leuk zijn. Maar nee, misschien toch gewoon heel saai wat geld. Want tja, zo’n bruiloft kan wel rond de 14.000 euro kosten. Dus ja, geld alsjeblieft. Ik krijg nu al zweethandjes bij het idee dat mijn spaarrekening op deze manier geplunderd zal worden.

 

Maar hé, als je prins Harry en Meghan Markle bent loopt dat wel ietsje anders. Geld genoeg, honderdduizend designers die staan te springen om een jurk voor je te maken, én een grootmoe die alle mogelijkheid heeft om wat behoorlijke cadeaus voor je te regelen.

 

Prins Harry en Meghan hebben aan al hun trouwgasten gevraagd of ze, in plaats van een cadeau te geven, geld willen doneren aan een goed doel. Dat vind ik nou klasse. Maar natuurlijk is dat voor The Queen niet genoeg. Zij geeft ze daarbovenop nog zowel een fysiek als een symbolisch cadeau mee. Net als Kate Middleton en William krijgen Meghan en Harry een fantastisch huis, York Cottage genaamd. Kijk hieronder maar even naar de foto.

 

 

 

 

Het is het landgoed van Sandringham in Norfolk in het oosten van het land. Behalve dit mooie huis krijgen ze ook nog eens een belangrijke adellijke titel. Deze titel zal op de dag van de bruiloft bekend worden gemaakt.

 

Tja, dat is allemaal niet niks. Helaas ben ik bang dat ik mijn familie niet zo gek ga krijgen om een landgoed voor me te kopen. Toch maar hopen op die inloopkast dan maar. En mijn toekomstige man overhalen om dit ook te willen.

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam.