Zo zit het dus echt tussen Robbie Williams en Geri Halliwell

 

Als ik dan toch een celebrity zou moeten zijn, dan koos ik ervoor om een Engelse celebrity te zijn

 

 

En dan liefst in de nineties. Want die zijn allemaal besties.  Zo nodigde George michael Geri uit voor een weekendje in Saint Tropez toen ze de Spice Girls verliet. Ze bleef drie maanden.

Geri vernoemde haar zoontje naar George Michael (Montague George Hector Horner) en sprak als een van de wienigen op zijn besloten begrafenis.

 

 

 

Ook Robbie Williams heeft een bijzondere betekenis in haar leven. Hij zorgde ervoor dat ze naar een kliniek ging om haar boelimia te bestrijden.

 

 

 

Maandag was ik bij Robbie Williams in de Ziggo Dome waar hij terugkeek op zijn leven. De affaires (“In the nineties i trid to love you all individually”), de successen, de drank (“I have been sober for 23 years now) maar over de donkere dagen in zijn leven.

 

Hij was zo depressief dat hij voelde dat hij met niemand kon parten, niemand kon bereiken, niemand kon zien. En er was een vrouw, zonder wie hij hier nu niet had gestaan. Een vrouw die hem vond en hem eruit heeft getrokken. Die vrouw zou hij de rest van zijn leven dankbaar zijn. “And that woman is, ladies and gentleman… Geri Halliwel.”

 

Dus hun liefde voor elkaar is wederzijds. Net als de rol in hun leven.

En nu wordt het alleen maar mooier. Want Geri is weer getrouwd met Christian Horner en Christian is de teambaas van Max Verstappen. En Max is weer met Kelly Piquet en och och och al mag ik glazen rapen op een van hun gardenparties dan ben ik al tevree.

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach