Zo organiseer je online de allerleukste houseparty

 

Stay home, stay safe is nog steeds het motto en hoewel dat voor velen van ons thuis weekend vieren, is betekent dat heus niet alleen maar Netflix, bananenbrood bakken en dit soort fijne chillpakken aan het lijf.

 

Uitgerust zijn we inmiddels wel, dus dit weekend staan een foute playlist, dronken aardbeien en heel veel gemiste vrienden op de partyplanning. En nee, daar hoef je zeker de deur niet voor uit, we gaan namelijk de allergezelligste online houseparty organiseren, mede mogelijk gemaakt door deze tip tip tips.

 

Maak van tevoren een party playlist
Verzamel van tevoren al jullie lievelingsnummers en instant happy tunes om tijdens jullie online party in 3, 2, 1… allemaal tegelijkertijd op de achtergrond af te spelen. En je begrijpt: er mag tussendoor aan de volumeknop worden gedraaid én er mag worden gedanst.

 

Good food is een must
Sushi, Italiaans of desnoods Dunkin’ Donuts for dinner, later op de avond heel veel lekkere stinkkaasjes of jullie favoriete guacamole: wat het ook wordt, zorg ervoor dat jullie hetzelfde op het menu hebben staan.

 

En drank natuurlijk ook
Wijn, GT’s, Disaronno Fizz-cocktails en vooral ook deze dronken aardbeien; vanavond wordt er alcohol geschonken én gedronken met een hoofdletter G.

 

Pyjama’s zijn verboden
Het haar gaat in de krul, mascara zit voor de verandering weer eens op je ogen en die ene coole top is wat je tijdens het feestje draagt voor het ultieme girl’s night out-gevoel.

 

Je plus one laat je (ergens anders) thuis
Je lief verstop je maar ergens anders in huis, want vanavond draait het om alleen samen zijn met je vriendinnen. 

 

Truth or dare…
Of wat dacht je van ‘Never have I ever’, een geniale pubquiz of desnoods Jenga op afstand: er worden spelletjes tot vroeg in de ochtend gespeeld.

 

K to the araoke
Geen idee of de buren er gelukkig van worden, maar hoe geniaal is het om er ook nog even een karaoke-uurtje in te gooien? Online de songtekst voor je neus, een van je vrienden ontpopt zich tot DJ et voilà: jullie quarantainekaraoke is meer dan ready.

 

Gelukkig hebben we de foto’s nog
En last but not least: er wordt natuurlijk ook nog even uitgebreid geposeerd en geprintscreend om jullie girl’s night out als vanouds vast te leggen.

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl