Dan moet je ‘m hier eerst zelf vangen!

 

Wat Tamara nu weer zag: een restaurant waar je je eten zelf aan de haak moet slaan!

 

Ik zou er zelf niet zo goed tegen kunnen; ik krijg al de kriebels als ik náást een aquarium moet eten. Maar er zullen ook mensen zijn die daar geen problemen mee hebben. Want dit zal vast de meest verse vis zijn die je ooit zal eten. Je met ‘m alleen eerst zelf vangen. En nog iets: wat je vangt, moet je eten! Of de vis nu klein of groot is: die vis is voor jou.

 

Zodra je de vis gevangen hebt, overhandig je hem aan de kok, en kun je kiezen hoe je de vis graag wilt eten. Op de gril, gekookt, in een tempurajasje of als sushi. Na het vissen, mag jij beslissen.

 

Mocht je het toch (zoals ik) niet heel fijn vinden om je eigen vis te vangen? Op de derde etage van het restaurant kun je je diner gewoon bij de ober bestellen.

 

Nu is het restaurant alleen nog te vinden in Japan, maar ze breiden uit naar Amerika. Misschien binnenkort ook naar Nederland? Als ze maar een derde verdieping hebben, dan kan ik er ook gaan eten.

 

 

Gewoon thuis vis eten, kan natuurlijk ook. En dat kan volgens Monique op dit allermooiste visservies.

 

Restaurant Zauo

 

 

Hip & happening: Tamara van Gelderen weet daar alles van. Als fotostylist is zij altijd als eerste op de hoogte van leuke festivals, inspirerende modetrends en mooie producten . Gelukkig deelt ze dat met ons op Franska.nl!

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter

Vice.com