Deze Woensdag Windagprijs is jeugdsentiment ten top, maar wel helemaal van nu.

 

 

 

Als ik terugdenk aan dingen waar ik in mijn puberjaren dol op was dan staat het merk Yves Rocher in de top 3. Ik kan me nog de heel kleine lipstickmonstertjes voor de geest halen waarmee je allerlei tinten kon testen. Zo ging ik bijna iedere dag met een andere kleur op mijn lippen naar school. De catalogus van het cosmeticamerk lag op mijn nachtkastje en zo gauw ik met m’n bijbaantje genoeg geld had gespaard kon ik weer een fijn geurtje bestellen.  

 

Het merk is ooit ontstaan uit de liefde van mijnheer Yves Rocher voor de natuur, kusten, landschappen, bossen en velden van Bretagne. Deze pionier in de botanische cosmetica gebruikt nog altijd de kracht van planten met respect voor de natuur en haar biodiversiteit.

 

Anno 2024 maakt het merk nog steeds geweldige cosmetica, zoals hun ANTI-ÂGE GLOBAL. Een nieuwe lijn die volledig in het teken staat van een stevige, stralende en gladde huid. Met de ANTI-ÂGE GLOBAL Day/Night Cream & Night Mask heb je drie heerlijke producten in één pot te pakken. Een romige dag- en nachtcrème en een masker dat geschikt is voor ieder huidtype en heel subtiel je huid gladstrijkt. Al na een maand gebruik van deze anti-verouderingscrème zie je het verschil op je gezicht, hals en decolleté, want je huid voelt steviger, stralender, gelijkmatiger en fris. 

 

 

Niet zo gek want deze crème is verrijkt met plantaardige stamcellen uit de botanische knopnectar die werken in de kern van de huid, waardoor de celvernieuwing gestimuleerd wordt terwijl je de voornaamste tekenen van huidveroudering bestrijdt. Het werkt diep door in de huid voor een uitzonderlijke regeneratie van het uiterlijk en het verbetert de cohesie om een ​​perfecte harmonie te creëren. Met de ANTI-ÂGE GLOBAL Day/Night Cream & Night Mask kun je alle tekenen van huidveroudering tegengaan, zodat je teint weer helemaal straalt! Pure verwennerij dus. 

 

 

Laat me in een reactie onder dit Facebookbericht weten waarom je deze mooie prijs wil winnen. Je kunt me niet meer mailen om mee te dingen naar de Woensdag Windagprijs, alleen lezers die onder dit bericht op Facebook reageren maken kans. 

 

Houd de komende tijd dus je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit