Op deze zomerse woensdag heb ik een prijs waar je echt heel veel plezier van zult hebben.

 

 

Ken je dat? Ga je op vakantie, is de hele buurt weg. Dus ook de buuf die normaal gesproken op de post en de plantjes let. Zul je net zien dat het hier net zulk warm weer is als op je vakantiebestemming, met als gevolg dat je nieuwe plantjes bij gebrek aan een dagelijks slokje water massaal het loodje leggen. Zonde, want een rondje tuincentrum is al duur genoeg.

 

Dan zul je wel blij zijn dat ik vandaag een heel luxe en vooral handige prijs voor je heb geregeld. Wat dacht je van deze Gardena AquaBloom? Een superduper irrigatiesysteem dat op de plantjes let terwijl jij op vakantie bent. Het enige dat je nodig hebt is een goedgevuld waterreservoir en de AquaBloom. Die heeft een pomp om het water aan te zuigen, een besproeiingscomputer waarop je, reuzehandig uit 14 vooraf ingestelde bewateringsprogramma’s kunt kiezen hoe vaak je wil sproeien en een zonnepaneel dat de meegeleverde oplaadbare batterijen net zo makkelijk weer oplaadt. De 20 zogenaamde druppelaars zorgen ervoor dat de plantjes precies voldoende water krijgen, zodat je tuin of balkon er net zo mooi uitziet als toen je nog je koffers moest pakken.

 

 

Overigens werkt het systeem natuurlijk ook als je vaak vergeet om je planten water te geven of als je gewoon niet altijd zin in zo’n tijdrovend klusje hebt.

 

Iets voor jou, zo’n volautomatisch systeem ter waarde van € 109,-? Laat dan onder dit Facebookbericht weten waarom je hem graag wil winnen of stuur een mailtje naar winnen@franska.nl. Fijne vakantie alvast!

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit