Deze windag is voor al die krullenbollen die vandaag een badhairday hebben.

 

Ken je dat? Je lokken zijn net geknipt, je hebt je haar gewassen, en nog zit het voor geen meter. Het hangt slap en futloos naar beneden. Niks geen weelderige haardos. Bloedchagrijnig word je daar toch van? 

 

Nou dan bof je deze windag! Ik mag namelijk drie pakketten weggeven uit de Frizz Ease Weightless Wonder-serie van John Frieda. Die is juist ontwikkeld voor pluizig haar dat lastig te stylen is.

 

Want dat haar heeft net een beetje meer aandacht nodig, wat meer textuur zonder het zwaarder te maken. En dan komen de Frizz Ease Weightless Wonderproducten om de hoek kijken. In dit pakket zitten de Frizz Ease Weightless Wonder Shampoo, de conditioner en als klap op de vuurpijl de Featherlight Smoothing Crѐme.

 

De fijne shampoo met een bloemige geur schuimt lekker op en maakt je haar brandschoon. Dankzij de conditioner kun je het haar makkelijk doorkammen, hij is zacht genoeg voor dagelijks gebruik en is veilig voor gekleurd haar. De smoothing crème zorgt voor zijdeachtig gewichtloos haar waardoor de pluis verdwijnt en je krullen weer tevoorschijn komen. Wow, nooit meer een badhairday dus.

 

Lijkt het je wat, dit pakket met een waarde van bijna veertig euro? Dan weet je wat je te doen staat. Laat even op Facebook weten waarom jij degene bent die zou moeten winnen. Geen Facebook? Geen zorgen, dan kun je ook een mailtje sturen naar winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit