Het is herfstig en nat buiten, hoog tijd om op de bank te kruipen met een kop thee. En daar kun je dit wel bij gebruiken…

 

 

Nu de herfst is losgebarsten drink ik vaak gemberthee. Hartstikke lekker en gezond. Gember is goed voor je spijsvertering, want als je last hebt van je maag of van obstipatie dan doet een beetje gember al wonderen. Maar niet alleen is gember lekker in je thee, het geeft je eten pit dus ik gebruik het ook vaak in dressings of in wokmaaltijden. Hiervoor gebruik ik graag het 100% biologische gembersap van Go Now. Zo hoef ik niet meer in de keuken te prutsen om een stukje gember te schillen en te raspen. Gewoon een scheutje sap uit het flesje toevoegen en klaar.

 

Gember barst dus van de smaak, net als kurkuma: een specerij dat ik laatst ontdekte en sindsdien graag gebruik in currys en als ik flammkuchen maak. Ook dit geeft je eten een extra bite. Maar wist je dat kurkuma ook lekker is in je thee of in een koud drankje? 

 

Onze vrienden van Go Now weten daar ook wel raad mee. Zij maken van gember en kurkuma lekkere 100% biologische mixen zonder toegevoegde suikers met een pittige en krachtige smaak die je meteen kunt gebruiken. Geen gepruts meer met schillen en raspen dus.  

 

 

Wil je dit proeven? Dan bof je want ik mag 5 pakketjes weggeven met zalige sapjes! Dit pakket bestaat uit:

 

Ready to Mix. Dat is 100% biologische gember- en kurkumasap wat je easypeasy mixt met thee, vruchtensap of kraanwater. Je kunt het ook voor extra smaak toevoegen aan je smoothie, de dressing van je salade of je wokmaaltijd. Ready to Drink is een heerlijk fris drankje met een shotje vitaminen. Het is een combinatie van mandarijnensap met een fikse scheut gember- of kurkumasap, een gezonde en lekkere opkikker dus!

 

En om het pakket extra leuk te maken krijg je ook het gembersap en de Go Now Thermosfles om onderweg te genieten van je gezonde drankje. In deze thermosfles blijven je drankjes lekker warm of koud. Precies waar je zin in hebt. 

 

Meedoen kan door een reactie achter te laten onder dit Facebookbericht of door te mailen aan winnen@franska.nl

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit