Try & test zelf: bye bye rimpels, hallo mooie huid

 

Anita: Wist je dat twintig procent van de huidveroudering erfelijk is bepaald, en dat tachtig procent afhankelijk is van omgevingsfactoren?

 

Ik blijf het ingewikkeld vinden: ik wil heel graag een mooie en gezonde huid, maar ik vind het ook zo fijn om de zon op mijn huid te voelen. Zeker nu de zon weer wat warmer voelt, geniet ik van de warme stralen op mijn gezicht. Nu is de zon ongeveer de grootste slechterik wat betreft rimpels en ‘dark spots’, en vergeet ik vaak zonnebrand mee te nemen in mijn tas. Maar nu gebruik ik Slow Âge dagcrème met beschermingsfactor SPF 25: een heerlijke zachte crème met fijne structuur en frisse geur voor normale tot droge huid. De crème is ook geschikt om rimpels en die dark spots te verminderen.
Nu ik wat ouder ben, kom ik steeds wat rimpeliger uit bed, en het lijkt wel of deze crème de huid van mijn gezicht wat gelijkmatiger maakt, qua rimpels en teint. In deze nieuwe crème zitten drie krachtige ingrediënten: baïcaline-wortel met antioxiderende werking, uit probiotica verkregen Bifidus én Vichy-water dat rijk is aan vijftien mineralen.

 

Tegenwoordig combineer ik mijn dagcrème met de oogcrème van hetzelfde merk (schijnt beter te werken dan verschillende merken) en ook met de oogcrème ben ik blij. Het helpt de donkere kringen en mijn wallen te verminderen en ook de fijne rimpeltjes bij mijn ogen vervagen wat. De crème en de oogcrème zijn net nieuw op de markt, ze zijn vanaf deze maand te verkrijgen bij de apotheek of online.

 

VICHY Slow Âge dagcrème € 30,25 en VICHY Slow Âge oogcrème € 24,45

 

ZELF PROBEREN?

Doe mee met onze winactie en maak kans op deze

VICHY Slow Âge dagcrème

en de

 

Slow Âge oogcrème voor normale tot droge huid,

samen ter waarde van € 54,70.

ZO MAAK JE KANS!

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie set. Reageer wel voor 17 mei 2017! 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.