Whuuut? Is de strijdbijl dan toch écht begraven?

 

 

 

Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee, waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 

De wekelijkse tarot kaartlegging van Amayzine vertelt een boodschap die jij te horen mag krijgen deze week aan de hand van tarot kaarten. De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, Maanteken en Ascendant. Het Universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal de komende week te letten, kun je onder andere je connectie met het Universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal. Wie weet wat het Universum je allemaal te vertellen heeft.

 

Ram – De Magiër

Deze week staat spiritualiteit centraal. Als je besluit om meer met spiritualiteit bezig te zijn, zul je zien dat je je hier in kunt ontwikkelen of zelfs een meester in kan worden. Je staat met beide benen in zowel de spirituele wereld als de materiële wereld. Dat is fijn, aangezien je dan alsnog met een nuchtere blik naar de wereld kijkt. Deze kaart vraagt ook aan je om je aandacht te gaan besteden aan manifesteren. Welk nieuw idee komt in je op? Wat wil je graag werkelijkheid zien worden? Als je dat nu gaat doen, zul je zien dat alles snel uitkomt.

 

Let deze week op het getal 1.

 

Stier – Kelken Twee

Deze week bestaat er een kans dat er een diepe connectie centraal staat. Dit kan een vriendschap zijn, een relatie die je hebt met een collega of zelfs een liefdesrelatie. Hoe dan ook, de energie tussen jullie is onmiskenbaar. Wanneer twee mensen samen komen met zo’n sterke connectie, voelt het Universum als een unieke kracht aan en kan er niet met zekerheid gezegd worden wat er allemaal gaat gebeuren. Geniet van dit moment en neem het volledig in je op. Wel wordt er van je gevraagd om actie te ondernemen. Wat je wil doen is aan jou.

 

Let deze week op het getal 10.

 

Tweelingen – De Zegewagen

Deze week ga je alle obstakels die op je pad liggen tegemoet. Je focus ligt nu op het pad dat voor je ligt. Je hoeft niet te luisteren naar alle verschillende geluiden die je hoort, het is belangrijk dat je naar je eigen gevoel gaat luisteren. Door je doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen kun je elk obstakel aan. Of dit nu spiritueel is, emotioneel of fysiek. Er wordt van je gevraagd om alle balans terug te brengen. Hiervoor ben je bereid om te doen wat nodig is. Het kan ook zijn dat je op reis gaat.

 

Let deze week op het getal 7.

 

Kreeft – Kelken Drie

Deze week is er alleen maar liefde. Mensen uit je verleden en heden komen samen om jou te vieren. Dit kan het verleden zijn, maar ook een mooi moment dat de afgelopen tijd is gebeurd. Het is spontaan, maar vol met enthousiasme en warmte. Je eert nu samen de band die je hebt. Dit kan om familie gaan, maar dit kunnen ook vrienden, collega’s of liefdes zijn. Nu is het moment aangebroken om je omgeving te eren en om daar een verbinding mee te maken. Deze mensen die je nu in je leven hebt, gaan je verder helpen.

 

Let deze week op het getal 3.

 

Leeuw – Kelken Zeven

Deze week mag je een keuze gaan maken. Er zijn zoveel kansen die nu op je pad komen dat je een beetje overweldigd raakt. We dagdromen allemaal van de situatie waar jij nu inzit Leeuw, maar als we er eenmaal midden in zitten, kunnen onze emoties de situatie niet meer overzien. Want, waar moet je nu voor kiezen? Zelf weet je diep van binnen wat de beste keuze is en wat je verder gaat brengen, maar dit is even door de zure appel heen bijten. Door nu een keuze te maken, zul je van richting veranderen. Dit gaat je wel verder brengen.

 

Let deze week op het getal 17.

 

Maagd – De Keizer

Deze week ga je een basis voor jezelf creëren. Er wordt van je gevraagd om een leider te zijn en om de controle over te nemen. Gebruik je intelligentie om orde te creëren waar jij en je dierbaren behoefte aan hebben. Grote overwinningen gebeuren niet in een dag, ze vergeven geduld en hebben tijd nodig om te ontwikkelen. Door te plannen kun je grote stappen vooruit maken. Probeer vertrouwen te hebben in je eigen kunnen en mensen zullen jou gaan volgen. Het kan ook zijn dat een vaderfiguur nu centraal staat.

 

Let deze week op het getal 4.

 

Weegschaal – Pentakels Vier

Deze week staat de tijd even een stil. Een passie of hobby die je heel veel plezier en enthousiasme bracht, brengt je nu eigenlijk alleen maar somberheid. Er hangt een donkere wolk boven je heen waar je niet vanaf lijkt te komen. Je hebt genoeg financiële middelen om al je plannen uit te voeren, maar er mist iets. Deze kaart is een teken dat je financiële situatie nu stabiel is en zo blijft, maar de controle die je nu hebt zorgt ervoor dat je niet makkelijk met de stroming mee kan. Je relatie met geld heeft misschien toch wat meer aandacht nodig dan je dacht.

 

Let deze week op het getal 11.

 

Schorpioen – Pentakels Negen

Deze week lijkt alles te kloppen. Alles komt nu samen tot een mooie voltooiing. Alle handelingen, uitdagingen en gebeurtenissen die je tot nu toe hebt meegemaakt, hebben ervoor gezorgd dat je nu zo’n groot level van succes kunt behalen. Door discipline en hard werken, kun je nu de vruchten gaan plukken. Je hebt stabiliteit voor jezelf gecreëerd waar je op terug kunt vallen. Neem even rust en de tijd om te reflecteren naar jezelf en om er van te genieten. Het leven is mooi en het wordt alleen nog maar mooier.

 

Let deze week op het getal 6.

 

Boogschutter – Aas van Staven

Deze week krijg je een hele nieuwe dosis enthousiasme en passie naar je toe. Deze kaart gaat over een duidelijke intentie zetten en iets nieuws creëren of juist iets verwoesten zodat transformatie kan plaatsvinden. Wat je doelen ook zijn, je hebt nu de juiste intentie en focus om vooruit te kunnen. Ga je doelen achterna. Deze kaart zegt nu letterlijk ‘ja’ tegen je. Zie dit als een teken vanuit het Universum om vooruit te bewegen. Alleen, er is maar een korte periode om dit moment aan te grijpen. Wacht dus niet te lang.

 

Let deze week op het getal 20.

 

Steenbok – Staven Vier

Deze week is het tijd voor een viering! Een project of een fase is voorbij en dat mag gevierd worden. Je hebt hard gewerkt de afgelopen tijd en je mag nu achterover gaan leunen om te relaxen. Je voelt je gelukkig en dit wil je graag met je dierbaren delen. Doe dat dan ook vooral. Nodig ze uit of geef een klein feestje om het te vieren. Je mag trots zijn op jezelf, maar je mag anderen ook trots laten zijn op jou. Er ligt meer werk op de loer en nieuwe uitdagingen, maar dat maakt voor nu even niet uit. Geniet van het moment en omarm wat je allemaal al hebt bereikt.

 

Let deze week op het getal 2.

 

Waterman – Pentakels Zes

Deze week wordt het tijd dat je hulp gaat vragen. Soms kunnen we niet alles alleen doen en is assistentie net hetgene wat we nodig hebben. Het wordt tijd dat je zonder schaamte geeft en neemt. Als iemand je wil helpen, accepteer dit dan zonder je schuldig te voelen. Schenk aandacht aan datgene dat nog mag groeien in je leven. Je mag weer even terug op aarde komen en aandacht schenken aan de dingen die echt belangrijk zijn. Het is tijd om actie te ondernemen, je kan niet lang meer door op deze manier.

 

Let deze week op het getal 12.

 

Vissen – Pentakels Drie

Deze week komen alle elementen bij elkaar die nodig zijn om je droom te verwezenlijken. Je hebt nu alles binnen handbereik. Of dit nu een connectie is met iemand of een nieuwe vaardigheid die je onder de knie hebt gekregen, alles wat nodig is ligt nu voor je op je pad. Het kan ook zo zijn dat er iemand naar je toekomt voor een samenwerking. Grijp deze dan vooral met beide handen aan. Doe inspiratie op waar je maar kan en gebruik dit om succes te boeken. Je kunt het Vissen! Vergeet niet om in jezelf te geloven.

 

Let deze week op het getal 8.