Weten wat de sterren voor je op de agenda hebben staan? Onze astroloog Nina Keijzer trekt elke week een tarotkaart voor jouw sterrenbeeld, maanteken en ascendant.

 

 

 

Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee, waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 
Ram – Zwaarden Acht

Deze week vind je het moeilijk om verschillende perspectieven te zien. Je zit te erg in je hoofd en je hebt het idee dat er geen uitweg is. Het is belangrijk dat je weet dat je al die tijd al de vrijheid hebt gehad om een weloverwogen keuze te maken. Je houdt jezelf gewoon tegen! Doe die blinddoek af en kijk eens rond. Als er kansen op je pad komen, dan kan het even duren voordat je ze erkent. Open je ogen en bedenk voor jezelf wat je wil. Tip: probeer een rust moment te vinden.

Let deze week op het getal 9.

 
Stier – De Magiër

Deze week is het jouw tijd om gebruik te maken van alle eindeloze mogelijkheden die het Universum je biedt. Steek je energie in iets waar jij vrolijk van wordt of waar je passie ligt. Alles wat je nodig hebt om je wensen en doelen te bereiken is letterlijk binnen handbereik. Je kunt nu makkelijk manifesteren, maar vergeet niet dat je daar ook nog iets voor moet doen. Zet de juiste stappen om je manifestatie werkelijkheid te laten worden. Het is belangrijk om voor jezelf op een rijtje te krijgen wat je echt wil.

Let deze week op het getal 1.

 
Tweelingen – Gerechtigheid Omgekeerd

Deze week voelt het misschien alsof bepaalde situaties niet eerlijk afgehandeld worden of je hebt het idee dat mensen niet eerlijk tegen je zijn. Zet even een stap terug en kijk ook naar je eigen acties. Ook jij maakt wel eens fouten. Dat is niet erg, daar zijn we tenslotte mens voor! Je verleden komt nu terug naar boven en dit komt hard binnen. Het zorgt ervoor dat je even stil komt te staan of niet weet welke kant je op moet. Het is belangrijk dat je alle zaken nu tot de bodem uitzoekt en dat je terug gaat naar de kern. Wees eerlijk tegenover jezelf.

Let deze week op het getal 11.

 
Kreeft – Zwaarden Zeven

Deze week draait alles om geheimen. Let goed op wie je vertrouwt en aan wie je je geheimen vertelt. Het kan best zo zijn dat er iemand in je cirkel is die niet helemaal te vertrouwen is. Vergeet niet om duidelijke grenzen op te stellen en om jezelf te beschermen. Het is moeilijk om onder ogen te zien dat iemand misschien geen goede bedoelingen heeft. Vergeet ook niet om eerlijk te zijn tegenover jezelf: ben jij ook wel helemaal eerlijk? Vergeet niet om naar je intuïtie te luisteren! Deze zit meestal bij het goede eind.

Let deze week op het getal 2.

 
Leeuw – De Toren

Deze gaat je leven recht voor je ogen veranderen en je had het niet aanzien komen. Je kunt niets tegen deze verandering of transformatie doen, dus probeer je er vooral niet tegen te verzetten. Ga met de veranderingen mee. Niet alleen grote aspecten van je leven zullen gaan veranderen, maar jij ook als persoon. Wie ben jij en waar sta je voor? Je wordt weer even wakker geschud zodat je volledig in lijn kunt zijn met je werkelijke zelf. Het gaat erom hoe jij nu met deze chaotische tijd omgaat. Stel jezelf deze vraag: Wat wil jij bereiken in 2022?

 
Maagd – De Hangende Omgekeerd

Deze week wordt het tijd dat je in gaat zien hoe de situatie echt in elkaar zit. Je steekt energie in een persoon, relatie of situatie en je krijgt niet hetzelfde terug. Je was al van plan om hier iets aan te doen, maar je twijfelt of het niet aan jou ligt. Hierdoor raak je gefrustreerd. Stop ermee om je eigen tijd en energie in iemand te steken die niet hetzelfde teruggeeft. Je doet er alles aan om confrontaties te vermijden, maar soms moet je ook je eigen waarheid vertellen. Kom voor jezelf op.

Let deze week op het getal 12.

 
Weegschaal – ad van Fortuin

Deze week draait volledig om transformatie. Er komt verandering op je pad, maar dit is juist degenen waar je op hebt gewacht. Het is overvloed die jouw kant op komt! De sterren staan goed en succes lijkt nu makkelijker naar je toe te komen dan ooit. Als je iets al een tijdje hebt willen doen, maar niet zeker wist of het een goede keuze was, dan moet je nu de sprong wagen. Het kan nog wel eens goed voor je uitpakken. Ga overigens niet bij de pakken neer zitten met al die veranderingen. Hierdoor groei je alleen maar.

Let deze week op het getal 10.

 
Schorpioen – Staven Zeven

Deze week ga je achter de dingen aan die jij wil en je waagt de sprong. Nee heb je, ja kun je krijgen! Handel daar is naar deze week. Je bent al zo ver in je eentje gekomen, je kunt nu ook nog die laatste stappen zelf zetten zonder hulp van anderen, maar wees niet bang om hulp te vragen als het echt nodig is. Als je je afvraagt of je het verdiend, is dit je onzekerheid die naar boven komt. Probeer dit van je af te schudden, want je hebt het verdiend! Sta stevig in je schoenen en stop voor niets of niemand.

Let deze week op het getal 13.

 
Boogschutter – Aas van Kelken Omgekeerd

Deze week is het tijd om los te laten. Niet alleen het verleden, maar ook de relaties die je niet meer verder helpen, eventuele gevoelens en gewoontes waar je je aan vasthoudt of een baan waar je niet gelukkig van wordt. Dit is even heftig en de emoties lopen hoog op. Houd je vooral niet in en laat alles naar boven komen. Kom het onder ogen en kijk waar je verandering teweeg kan brengen. Wat moet je nu doen om echt jezelf te worden? Misschien weet je diep van binnen al dat je bijvoorbeeld die baan nooit had moeten nemen, het Universum geeft je nu alleen een zetje in de goede richting.

Let deze week op het getal 5.

 
Steenbok – Aas van Zwaarden Omgekeerd

Deze week loopt alles niet zo soepel. Er heerst chaos en niet alleen in je leven, maar ook je geest is niet rustig. Het lukt je niet om te focussen op de dingen die belangrijk zijn voor je. Het is belangrijk dat je af en toe wel uit je eigen gedachten komt en weer de realiteit onder ogen ziet. Door in je eigen droomwereld te blijven verlies je de grip op de realiteit. Vraag familie en vrienden om advies of spendeer nu wat meer tijd met ze. Vertel wat er in je hoofd om gaat en luister naar hen adviezen. Je mag zelf weten wat je hiermee gaat doen.

Let deze week op het getal 6.

 
Waterman – Koning van Staven

Deze week ga jij een andere kant van jezelf ontdekken. Elk idee dat je nu krijgt, ga je van begin tot eind uitwerken. Je gaat met volle vaart en passie vooruit en dat mag ook weer eens. Dit is namelijk niet altijd het geval geweest. Vergeet niet dat deze versie van jezelf altijd al in je zit en dat je dus niet alleen deze week een leider hoeft te zijn of vol met inspiratie hoeft te zitten. Je wil anderen inspireren en dit gaat je ook lukken door jezelf te zijn. Hiervoor moet je wel stappen gaan zetten. Als je niets doet, gebeurt er ook niks.

Let deze week op het getal 14.

 
Vissen – Staven Zes

Deze week ben je lekker op dreef. Je bent letterlijk on fire en niets of niemand kan je tegenhouden. Je erkent je eigen waarde en talenten en je gaat zonder achterom te kijken voor succes. Vertrouw erop dat je momenteel op de goede weg zit en verlies onderweg niet het vertrouwen in jezelf. Probeer dat vast te houden. Als jij positief bent, dan gaan de mensen om je heen ook positiever worden. Het is wel belangrijk dat je je overwinningen viert. Wees trots op jezelf. Vergeet alleen niet af en toe terug te blikken om te beseffen hoe ver je al bent gekomen.

Let deze week op het getal 4.