Ooo, was het maar september!

 

Sonja: Als stylist ontdek ik nu altijd al het moois dat de woonmerken rond september op de markt zullen brengen. En daar kan ik soms zó hebberig van worden dat de zomer me niet snel genoeg voorbij kan zijn. Kijk even naar deze topstukken, dan wil je toch meteen naar de winkel rennen…

 

 

Wat een plaatje hè? Die tropische print, die fluwelen stof, dat zwart gelakte onderstel! Officieel is het geen bank maar een daybed en dat heb ik nog niet… Hij kost €1195, en is van HK Living. Hij kan zomaar binnen 8 weken in m’n woonkamer staan als ik ‘m hier bestel.

 

 

 

Deze klemlamp is ook precies wat ik zoek. Funky, vintage, eenvoudig en design allemaal in één. Hij is van House Doctor en binnenkort verkrijgbaar.

 

 

 

Krukjes kun je eigenlijk nooit te veel hebben, want je kunt er alle kanten mee op. Heel handig om een stapeltje tijdschriften op te leggen (staat leuk!), een vaas met bloemen (lekker hoog), een lamp of gewoon om op te zitten. Deze kruk is mooi van kleur en de belijning is verfijnd en toch stevig. Hij is van HAY en hier verkrijgbaar voor €145.

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie: Ian Mankin