Voor Máxima van haar droomprins

 

Weet je nog, 2 februari 2002? De Traan en de Jurk. Wat was ze prachtig hè, onze Máxima.

 

 

Joh, ik zat werkelijk aan de buis geplakt. En of het nou aan de hormonen lag (ik was hoogzwanger van nummer twee), of omdat het gewoon zo verschrikkelijk romantisch was, ik zat de hele dag in tranen. Helaas iets minder beeldig dan Máxima.

 

Dus vandaag is Hare Majesteit 19 jaar getrouwd met haar droomprins. Hoe zouden ze het vieren, zo in lockdown op Huis Ten Bosch? Met een fijn diner voor twee of een romantische film op Netflix? Ik ben ook zo benieuwd of ze elkaar een kadootje geven. Iets met een glimmertje of zo? Alhoewel, Máxima wordt dit jaar vijftig, dus misschien bewaart onze koning dat voor haar verjaardag.

 

Ik heb nog wel een leuke suggestie voor hem. Iets wat tijdens deze lockdown nog weleens hartstikke fijn kan zijn als Máxima na een dag Zoomen en thuiswerken ontspannen op de bank ploft. Pumps uit, joggingbroek aan; daar past dit perfect bij.

 

Misschien heb je ze al eens op Franska.nl voorbij zien komen, de heerlijke sweaters van modeduo Jut en Jul (Jerrald Justin en Jaimie Van Munster). Zij hadden de afgelopen kerst een hit met de ‘extra to your ordinary’-quote op hun sweaters. En dat smaakte naar meer.

 

 

Op de Valentijnversies van hun sweater staat de quote ‘the always to your forever’, gebaseerd op een tatoeage die Jut & Jul zo’n drie jaar geleden lieten zetten.

 

 

‘Het kan cliché overkomen, maar wij vinden het stiekem echt geweldig om onze geliefden ieder jaar weer te laten weten hoe gek wij (nog altijd) op ze zijn’, aldus Jaimie. De vriendschap van Jut en Jul is fundamenteel en dat verandert nooit! ‘Al is de ander kilometers verder en vliegen de jaren voorbij, wij blijven elkaars ankerpunten. Te allen tijden, for always and forever’, vindt Jerrald. 

 

 

Nou, daar heb ik niets meer aan toe te voegen.

 

Lijkt het jou ook wat, zo’n mooie sweater voor je lief? In de toepasselijke kleur ‘Roses are Red’. Dan heb ik heel goed nieuws voor je, want ik mag er eentje weggeven! Laat je me onder dit Facebookbericht weten waarom jij de trui moet winnen? Geen Facebook? Geen probleem. Dan even een mailtje aan winnen@Franska.nl.

 

 

De trui is tot en met 4 februari ook te bestellen via de website van Jut en Jul. 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit