Van deze producten heb je vast nog nooit gehoord!

 

Anita: Er worden alsmaar nieuwe beautyproducten bedacht. Natuurlijk is het goed dat er in de beautyindustrie veel vernieuwing is. Zo ontstaan er steeds betere beautyproducten. Maar soms denk ik weleens, mijn hemel hoe bedenk je het? Ooit een goudkleurig masker op gedaan of kaviaar in je haar gesmeerd?

 

Ik hecht aan spulletjes en eigenlijk ook aan beautyproducten. Als ik iets gebruik dat ik fijn vind wil ik dat het liefste de rest van mijn leven gebruiken, maar slim is dat niet. Door alle nieuwe ontwikkelingen op beautygebied komen er ook alsmaar nieuwe producten. Omdat er meer kennis is kunnen er ook specifiekere producten gemaakt worden. Wie gebruikt nog alleen het ‘klassieke’ doosje van Nivea? Ik geef toe dat er op dit moment zoveel producten zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Toch wil ik je graag deze vijf nieuwe beauty producten laten zien; ze zijn behalve ‘vernieuwend’ ook gek, grappig en uniek en absoluut het uitproberen waard.

 

Een goudkleurig gezichtsmasker

 

In 20 minuten een stralende en steviger huid. Dit goudkleurige masker laat een superglow achter op je huid en zorgt direct dat de huid iets verstrakt en dus steviger wordt. Belangrijkste ingrediënt is ‘Pullulan’, een natuurlijke suiker die zorgt voor een instant liftend effect. Al doe ik het voor de ‘golden glow’, je lijkt direct jaren jonger. Je kunt kiezen tussen een goudkleurig masker, een roségouden masker of een witgouden masker. Persoonlijk vind ik het goudkleurige masker het fijnste.

Lancaster Instant glow peel off mask € 35

 

Een ‘cartridge’ in je dagcrème

 

Je eigen persoonlijke dagcrème zelf maken, dat kan vanaf nu met de Clinique ID. Je kiest de dagcrème die bij je past voor de hydratatie en vervolgens kies je het actieve ‘concentrate cartridge’, waar de juiste bestanddelen in zitten en die je als het ware in je dagcrème draait. Zo heb je precies de formule die bij je huidtype past. Er zijn vijf verschillende ‘concentrates’.  De blauwe concentrate verbetert de huidstructuur, de paarse verzacht fijne rimpels, etc. In totaal heb je ineens 15 verschillende crèmes.

Clinique ID dagcrème + concentrate € 50,95

 

Een dagcrème zo luchtig als slagroom

 

Na lang en uitgebreid onderzoek onder vrouwen in diverse landen is de conclusie dat men het liefste een dagcrème heeft met een goede werking en die supersnel intrekt. Nieuw is nu Olaz Whip, een superzachte crème, zeg maar een soort slagroom of mousse, die dezelfde werking heeft als de gewone Olaz crème maar die heerlijk opbrengt en inderdaad supersnel intrekt. De bestaande Olaz crèmes heb je vanaf nu dus ook in de Whipversie.

Olaz Whip €24,30

 

Een crème speciaal voor je onderkin

 

Ja, je kunt erom lachen maar als je ouder wordt verslapt je huid, ook die van je hals en onderkin. Er is nu een crème, speciaal voor vrouwen in en na de overgang, die helpt je onderkin en hals te verstevigen, of in ieder geval niet verder te laten uitzakken. Bij de crème zit ook een beschrijving zodat je bij het opbrengen direct je hals en onderkin kunt masseren.

Vichy Neovadiol Phytosculpt € 24

 

Kaviaar voor in je haar

 

Ideaal voor iedereen die mooi en gezond haar wil hebben. Je haar kan op allerlei manieren beschadigen door te veel zonlicht tot föhnen of kleuren. De kaviaarmoleculen in dit serum leggen een beschermend laagje om je beschadigde haar zodat je haar mooier, steviger en sterker wordt. Ook de haarpunten worden weer mooier. Wat ik erg fijn vind is dat dit serum zowel als masker, serum en als ‘leave in’ verzorging gebruikt kan worden. 

Alterna Caviar anti-aging Bond Repair Serum € 36

 

Door: Anita Willemars

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Anita Willemars