deel 249

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Christelijke Lisette?

 

Ik lig op de grond, van verbazing en van het lachen. Je maakt een afspraak met jezelf, je houdt je aan je woord. En dan zit je ook nog aan de Zyban, je zal je wel lekker voelen daardoor, en dan de stoute schoenen aantrekken zeker.

 

Ik kreeg vanochtend inderdaad een melding dat een nieuw iemand zich had aangediend. Maar ik geloof niet dat je jezelf getransformeerd hebt tot een christelijke Lisette bent die tien kilometer van Amsterdam woont. Dus je hebt je profiel aardig aangepast, want toen je nog Barbara was en later Charlotte kwam je mooi door in de ochtendmelding. Nu niet meer. Het wordt voor mij als Sherlock dus extra interessant. Ik heb ook weer een hengel uit. Naar de vrouw die mij toen qua foto heeft overgehaald om op de site in te schrijven. Ik had haar toen gemaild (was oktober), en ze was kort daarna weg. Dus wat schetst mijn verbazing… ze is er weer. Blijkbaar een kleine time-out om uit te zoeken of die ene het wel zou zijn, nee dus! Ik heb haar natuurlijk onweerstaanbaar aangeschreven en nu kijken of ze er dezelfde humor op na houdt als ik.

 

‘Ik vind het ontstellend eng’

 

En dan is er Paula. Het lijkt wel een Joost te worden. Ik heb haar gisteren niet gemaild. Ik kon niet, ik zat volkomen stuk. Grrr, maak een keuze! Maar een nachtje of twee goed slapen, net zoals bij jou the change of weather, schrijf ik haar vanmorgen weer. Zo blij dat ik er weer was, verslaafd aan mij, details die er niet om liegen. En vraagt me expliciet waarom ik zo moe was, ze voelt het. En ik ben al zo duidelijk geweest. Dus wat me rest is er erg duidelijk over te zijn. En staat ze hier dan volgende week voor de deur? Wie weet? Ik weet het dus niet, ik vind het ontstellend eng. Damn… (10x). Oké, geroutineerde dater, dat was weer een kijkje in mijn keuken.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen