Tip: shopping bij McArthurGlen

 

Hier kan ik dus oprecht helemaal naar uitkijken: een dagje uitgebreid shoppen.

 

 

 

Toevallig heb ik daar nu ook een prima excuus voor, want mijn beste vriendin gaat trouwen en daar moet ik natuurlijk een mooie outfit voor scoren. Daarnaast heb ik ook in mijn hoofd om een nieuwe tas aan te schaffen, eentje van goede kwaliteit. Van Chloé bijvoorbeeld. En eigenlijk ook een pan van Le Creuset. En ik zag ook dat Gucci héle mooie schoenen had. En stiekem moet ik ook nog een sportoutfit hebben, dus dan ga ik ook gelijk langs Adidas.

 

Oké oké, ik weet wat je nu denkt: die heeft een gat in haar hand. En ja, dat is misschien zo, maar dat is nu niet helemaal van toepassing. Ik ga vandaag namelijk naar de Designer Outlet in Roermond, McArthurGlen, en daar zijn al deze merken met wel 70 procent korting te krijgen. En dat is dan niet op alle oude collecties, nee, op gewoon de allernieuwste.

 

Een halfjaartje geleden ging ik hier ook al shoppen met een vriendinnetje, wat voor ons allebei de eerste keer in deze outlet in Roermond was. Nou, dat hebben we geweten. Zij scoorde echt de prachtigste schoenen van Prada met gi-gan-ti-sche korting en ik vermaakte me prima in de winkels van Burberry, Furla en Villeroy & Boch. Ik hou dus echt van nieuw servies scoren, of mooie glazen en/of bestek. Jep, we gingen met volle tassen de trein weer in. Dat was gelukkig niet een heel heftige klus, want het treinstation was maar tien minuutjes lopen.

 

Een half jaar geleden zei ik al tegen die vriendin: voor de zomer gaan we weer hoor, en dan gaan we nieuwe zomerkleding shoppen. Vandaag gaan we weer en ik heb er ZIN IN. Dus heb je morgen zin om op je vrije dag te gaan shoppen? Dit is waar je heen wilt. Enne, als je voor 29 mei gaat hebben ze nog eens procent extra korting op héél veel items. Maak. Me. Gek.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer