Tip: Het Amsterdamse Winterparadijs

 

Fiiiiinally. Het lijkt alweer een ander leven waarin alles dicht was vanwege corona, maar stiekem is dat dus nog helemaal niet zo lang geleden.

 

 

 

Ik weet namelijk nog zó goed hoe erg ik er vorig jaar van baalde dat dit evenement niet doorging. En ik weet nog minstens zo goed dat die teleurstelling er het jaar ervoor ook was. Maar nu zit er dit jaar niets in de weg en kunnen we ein-de-lijk weer los op Het Amsterdamse Winterparadijs.

 

Dit is namelijk elk jaar vaste prik bij mij, en daarom ben ik dit jaar voor de passe partout gegaan: ik kon niet echt kiezen tussen alle leuke avonden. Met dit ticket kun je dan elke dag terecht, van 15 december tot en met 1 januari (dit wordt sowieso de beste locatie voor die nieuwjaarsborrel). Bij Het Amsterdamse Winterparadijs is het ’s avonds feest met bijvoorbeeld Xander de Buisonjé, Tino Martin, Emma Heesters en Bilal Wahib, maar ook overdag is er veel te doen, ook als je kids hebt trouwens.

 

Die heb ik niet, dus als je mij zoekt is de kans groot dat ik aan één van de biertafels zit, of een poging tot schaatsen doe (kan zowel binnen als buiten), en hoe later het wordt, hoe waarschijnlijker het is dat ik in de karaokebar zit. Jaahaa, die is er ook dit jaar. ZIN IN.

 

Check hier alle activiteiten voor de gehele periode, en niet geheel onbelangrijk: scoor hier je tickets. Mocht je een nummer met me willen zingen, dan sta ik daar natuurlijk enorm voor open.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Het Amsterdamse Winterparadijs (@amsterdamsewinterparadijs)

 

Beeld: Instagram Het Amsterdamse Winterparadijs

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer