TikTok hack: supersnelle broccoli met feta (binnen 5 minuten klaar!)

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: TikTok hack: supersnelle broccoli met feta (binnen 5 minuten klaar!)

 

 

 

Oooh TikTok, elke week verras je me weer. En elke weer lijk ik ook wel hongeriger erdoor te worden. Kookboeken komen er bij mij niet meer in (oké, beetje overdreven), want tegenwoordig vind ik de lekkerste gerechten op TikTok. En die worden dan uitgelegd in filmpjes van circa één minuut. IDEAAL.

 

Zo kwam ik dit gerecht met broccoli tegen en aangezien ik een gróót fan ben van deze groente, moest ik ‘m natuurlijk zelf uitproberen. En ik kan je dus vertellen; ja, hij is echt zo makkelijk maar vooral; JA, hij is écht zo lekker.

 

Gezonde broccoli met feta in 5 minuten
Tsja, kind kan de was doen dus. De maakster van het filmpje zegt in het begin “I’m officially starting a new viral recipe” en wat mij betreft mag deze flink viraal gaan, hoor. Zocht je nog een simpele, maar gezonde lunch voor vandaag of van de week? Check, hier heb je ‘m. Sterker nog, ik ga hem vanavond weer maken denk ik als bijgerecht. Verslavend lekker.

 

@hungryhappens

FETA 5 Minute Skillet Broccoli ? best feta + best broccoli recipe EVER ?? I was floored #easyrecipes #broccoli #fyp #fetapasta

♬ original sound – H U N G R Y H A P P E N S

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer