Stelling van de dag

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 3 december 2018 door Jet

  Ja dat gaat inderdaad wel heel erg ver. Het is maar een dier.

 2. 3 december 2018 door Astrid

  Mijn katten en honden zijn mijn kinderen even belangrijk als mensen betrouwbaarder dan mensen…

 3. 3 december 2018 door Jolande

  Ik vind de reactie, het is naar een dier erger. Waar haal je het vandaan dat je meer bent.

 4. 3 december 2018 door Jessica

  Mijn hondje is heel belangerijk voor me maar mijn kinderen wel belangerijker! Als ik zou moeten kiezen kies ik uiteraard voor mijn kids!

 5. 3 december 2018 door Marjori

  Ik vind dat dieren een goed leven verdienen. Maar dat vind ik van mensen ook. En ik schrik wel eens van de reacties van andere mensen ten opzichte van mensen die niet meer om staat zijn goed voor hun dier te zorgen. Dat onderbuik gevoel zal ik maar zeggen, zonder enig mededogen.

 6. 3 december 2018 door Jenny

  Vertel me wat!! Hier is het tegenwoordig schering en inslag dat mensen duizenden ponden uitgeven om het leven van hun hond te rekken. Maar ondertussen hun moeder/vader gewoon in armoede laten zitten omdat ze geen geld hebben om hen te laten verzorgen. Onze hond is ons heel dierbaar maar er zijn grenzen.

 7. 3 december 2018 door Sammie Slang

  Nee joh, echt?
  Ik vind alle dieren lief maar belangrijker dan mensen? Nee hoor,

 8. 3 december 2018 door Josien de Clercq

  Dieren zijn heel lief en leuk ….maar …..het zijn dieren . Ik heb mensen horen zeggen dat als je hond of kat sterft het net zo erg is als een kind verliezen !
  Dat gaat mij veeeeeeel te ver .ik heb ook een hond maar het is niet mijn kind..kan dan ook boos worden als ze bij de dierenarts vragen of woefie’s moeder er is..sorry ik heb geen hond gebaard! zelfde met ‘furbaby’ ?het is een HOND .
  Zal altijd goed voor de dieren zorgen maar wil ook absoluut geen honderden euro’s uitgeven voor operaties e.d.
  Je kunt altijd een andere hond kopen ….laten we wel normaal blijven doen .

Comments are closed.