Zoek de verschillen!

 

Marjolein: ‘Ik vind mijn haar dof en eigenlijk ook een beetje saai. Ik zou er graag wat meer kleur in willen hebben met een mooie warme gloed.’

Dit deed Rob Peetoom

Omdat het zonde is om haar grijze haren echt weg te verven, werd er voor gekozen om deze te bedekken met een kleurspoeling. Zo krijgt het haar ook een mooie glans. De aanzet is wat donkerder gemaakt, maar Marjoleins punten behouden hun lichtere kleur. Bij het knippen is er een goed stuk vanaf gehaald, maar wel zo dat ze het nog vast kan dragen. Hierdoor wordt het wat speelser en is het ook los mooi.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Marjolein gebruikt:

De Guts 10 Volume Spray Foam van Redken zorgt voor mooi volume, maar wel zo dat het haar natuurlijk blijft aanvoelen. Daarna is er de Fabricate 03 van Redken gebruikt, die zorgt voor een goede textuur in het haar, terwijl het ook dient als hittebeschermer. Tot slot is er Quick dry 18 Instant Finishing Spray van Redken gebruikt, waardoor het goed in model blijft.

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Marjolein: ‘Mijn haar heeft weer een levendige kleur en valt lekker vlot. Met deze lengte kan ik er ook veel meer mee!’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Charlotte de Koning. Make-up: Minh. Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas