Zoek de verschillen!

 

Marijke: ‘Ik wil al tijden van mijn pluishaar af, en een wat warmere tint zou ik ook fijn vinden. Omdat ik zelf niet zo van de make-up ben, wil ik heel graag eens zien wat ze daar mee kunnen doen.’

 

 

 

 

Dit deed Rob Peetoom

Om de pluis tegen te gaan krijgt Marijke een masker van Kerastase. Voor een warm karakter in haar haar is er een koperkleur aangebracht. Hierdoor krijgt ze een frisse look en een jongere uitstraling. Omdat haar haar al mooi in model was hoefde het niet geknipt.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Marijke gebruikt: All soft argan -6 multi-care oil van Redken, deze natuurlijke olie helpt tegen droog haar en maakt het haar heerlijk zacht en verzorgd, met een mooie glans. Ook is Touch Control 05 van Redken gebruikt, voor mooi volume en vorm in het haar, zonder dat haar krullen stijf worden.

 

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Marijke: ‘In één woord briljant! Er is weer nieuw leven geblazen in mijn krullen en de pluis is ook weg.’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: : Lynn Klooster & Rob Peetoom. Make-up: Minh. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas